Gordijnen

Vescom en Kobe

In de markt is een groeiende behoefte aan mooie, rijke en sfeervolle gordijnproducten, waarbij functionaliteit van het product van essentieel belang is. De gordijnen van Vescom  en Kobe sluiten aan bij dit besef. Technisch voldoen de collecties  aan de hoge kwaliteitseisen die de projectmarkt stelt. Onder meer wat betreft brandwerendheid, toepasbaarheid, lichtechtheid, duurzaamheid en slijtvastheid.

Vescom

Vescom staat voor kwaliteit. In techniek, vormgeving en service. Onderscheidende ontwerpen en duurzame materialen vormen de basis van de collecties. Producten van Vescom worden toegepast in de projectmarkt. Voornamelijk in de marktsegmenten hospitality, gezondheidszorg, kantoren en onderwijs

Kobe

Kobe, interior design een wereldwijd merk van Kobefab International B.V. omvat een uitgebreide collectie gordijn- en meubelstoffen. Kobe heeft innovatie en ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten hoog in het vaandel staan. Al meer dan 35 jaar speelt Kobe een belangrijke rol in de interieur-, design- en lifestyle branche.

 

TOP